familjen nörd...


min mobil har strulat massa senaste tiden och jag har letat efter en ny... nu blev det så att vi utökade familjen med varsin Iphone... hoppsan!



Leah är hos mamma nu, jag är så blödig nu när jag är tjockis så jag började nästan gråta av att lämna henne... men hon ville inte följa med hem och jag har massa värkar/förvärkar så mamma tyckte det var lika bar att hon fick stanna ifall det skulle sätta igång på riktigt och om inte så får jag en chans att vila lite extra inför förlossningen...
så romantisk som man är ska jag bädda ner mig i sängen och titta på gossip girl... det är helt underbart med dvd!

jag försöker...


övertala våran bebis att han är för stor för att ligga kvar i magen nu... undrar om det fungerar!?! men min stackars mage blir ju misshandlad när han rör på sig... plus att jag mår illa av det, vill inte veta vad han trycker på, springa på toa hela tiden får jag oxå göra... men men 7 dagar kvar! det är ju ingenting!

jag väntar på att min kära familj ska komma hem efter en shoppingrunda så ska vi ge oss ut på en liten promenix... ska bli så skönt trotts att jag vet at jag kommer må skit efteråt (men i sinnet kommer jag må bra!)

förvärkarna ökar och de gör riktigt ont nu till och från så jag tror nog allt att det närmar sig... inte så att jag tror att jag ska föda i natt men om inte en allt för avlägsen framtid iaf!


gahhh!


tips till andra med besvärliga surauppstötningar (aka hela mitt bröst, hals och svalg brinner upp...) köp inte Losecmups... de hjälper inte alls...absolut inget alls! jag har tagit 2 och det brinner i hela magen! som tur är har jag 1...japp bara 1 remmi som jag kan ta i natt för annars ksulle det kunna bli en låååång natt! men sen blir det ett snabbt besök på apoteket igen, novalucolen hjälper ju lite mer iaf.. remmi är bra en kort stund men så fort man drick en droppe vatten fungerar de inte alls... suck suck suck! det är skönt att man vet att besvären iaf försvinner samma sekund som trollet är ute... men han blir väl en liten hårigplutt han med (det sägs ju att det är därför man har så här...haha)
nu ska jag försöka överleva kvällen utan räddande medicin... kan bli svårt!


8 dagar...


idag har jag haft en riktig lyxdag, först fick jag sovmorgon, hur skönt som helst!
sen smet Lars iväg med Leah vid lunch och kom inte hem förrns klockan 6 nu i kväll, så hela dagen har jag kunnat lega i soffan och streckkollat på gossip girl, lagom slappt, men jag är snörvlig  och kände att jag verkligen behövde få vara ensam utan en klängig liten lutt och bara få vara... men det är man ju inte van vid så efter någon timme kliade det lite i kroppen men jag klagar inte.
de hade en mysdag med kompisar till Lars och flög leksaksplan och hade skoj och besökte farmor och farfar så det gick ingen nöd på dem...
nu har jag fått hem nya halsbrännemedicin men de verkar inte funger så jätte bra...tyvärr...
och även en pilatesboll kom med hem..så nu ska han gungas ner.. hoppas det fungerar!

ny dag nya fynd...


i morse besökte vi barnmorskan (vi = jag, Leah och min mamma) jag har ju ingen bil på dagarna så mamma hoppade in och skjussade snäll som hon är!
Lillkillen har fixerat sig och sjunkit ner en bra bit och allt tyder på att han är redo att komma när som helst... så nu får vi snällt vänta bara...

på eftermiddagen inhandlade jag målarfärg coh diverse tillbehör och hittade även ett fågelhus till de stackars små liven så nu får man se till att de har mat oxå... men ryggen strejkar i dag så någon målning blir det inte idag...

efer besöket hos barnmorskan kunde jag knappt gå, hon bökade med honom och han verkar ha sjunkit ytterliggare för nu känner jag verkligen hur långt ner han är och har nån konstig bubblande/pirrande känsla samtidigt som det ilar...lööööövely!

jag fyndade en superfin body igår... så fin våran lilla grabb kommer bli i den!


loppisfynd...


eftersom kommentaren jag fick var anonym får jag väl svara så här då!
jepp jag hittade en byrå och för bara 150kr så jag är nöjd! så i morgon efter barnmorskebesök och frukost hos min mor ska jag och Leah handla färg och åka hem och måla den vit oxå... kommer bli så fint så! ska se om jag kan hitta några fina knoppar oxå...
korten fick varsin guldram (hade tänkt mig vita men de var slut så jag chansade och det blev faktiskt bra...) och en tavellist så nu sitter de uppe för beskådan... så fint så!

magen har sjunkit helt galet mycket nu, så mamma sa idag att hon tror att han kommer nästa vecka... vi får väl se! jag minns bara att sista tiden med Leah kändes det som att magen hängde nere i knät.. riktigt så är det inte nu... men en hand under brösten får plats iaf...och så var det inte förra veckan, så visst händer det grejjer...

ska försöka vara duktig och ta före och efter kort på byrån i morgon så får ni se...

11 dagar...


nu ska jag och Leah åka iväg med mormor till diverse loppisar, håll tummarna att jag hittar en fin byrå och kanske till och med en kökssoffa... skulle inte va helt fel!
Leah mår bättre men är fortfarande riktigt snorig... men både hon och jag behöver komma hemmifrån iaf en stund... så  en utflykt får det bli!


12 dagar...


Att höra vad en dunderförkyld 2-åring säger är inte alltid det lättaste... igår när vi åt kvällsmat (gröt) hade hon en lååång utförlig förklaring om något som lars och jag bara kunde le åt... det var allt från monster i skogen till badkar och valar, hon skulle fiska och Melissa skulle få sitta brevid i båten... lite av det vi snappade upp, justja hon skulle fylla år och få klubbor och tårta och en födelsedagshatt... och blommor... allt detta i en och samma "saga" det är riktigt roligt ibland att bara lyssna på när fantasin skenar iväg...
men nu verkar även Leah ha tröttnat på vintern för det kommer många i sommar ska jag... hon ska hälsa på Pettson och Findus, delfinerna på Kolmården och fiska med pappa och morfar i en båt, sen ska hon bada och hoppa på stutsmattan. inte behöver vi planera någon semester...det har ju Leah redan fixat!

I morse vaknade hon halv 7 och var jätte ledsen och otröstlig, jag kände att hon var varm och tog tempen som vasde på 38,5 så en dos ipren och vatten fick det bli sen somnade hon efter en timmes gråtande i min famn och så sov vi ända till 10... nu har hon ingen feber men är fortfarande jätte snorig och hostar, stackarn är helt trasi under näsan men repair för barn är riktigt bra så det är bättre iaf, men att snyta sig är inte så skoj...

Jag har mensvärk och magen blir en kon när jag får förvärkar... skulle inte vara helt fel om kroppen kunde sluta öva nu och ge sig på den riktiga förlossningen eller bara skita det just nu!

13 dagar...


BB-väskan är packad, nu ska bara Leahs väska fixas så är vi väl redo för att få hem våran lilla prins! kändes faktiskt konstigt att packa väskan...är det verkligen dags snart!?! visst jag är tröttare än tröttast på att vara gravid och så men jag tror varken Lars eller jag har förstått att det kommer en liten bebis snart... skulle faktiskt vara lugnade för själen om han kom nu, känns som att rörelserna i magen blir mindre och mindre och flera gånger får jag "tvinga" fram dem... men det är ju inte så konstigt men man blir lite nojjig...

Lutten fortsätter att vara dunderförkyld, snorig och hostig är hon, idag har tempen gått upp till 37,5 inte feber men för skruttan är det en grad högre än normalt, mycket knäsittande och gos blir det! i natt blev hon lite snurrig av hostmedicinen precis som de varnade för, hon satte sig upp och såg helt borta ut och mumlade massa, så jag fick lägga ner henne, stackarn. men hon fick lättre att andas vilket bidrog till att hon fick en bättre sömn!

efter en mindre spännade start på dagen med 25 minus ute och 15 grader inne, har vi eldat massa och har nu 21 grader inne istället, så nu svettas jag... men nu får gärna det här ta slut..vill jag ha monster mycket snö och kyla skulle jag bosätta mig mer norrut... helt galet! i morgon ska jag försöka fota lite mer så man kan visa barnen när de blir större, för jag hoppas det här inte ska upprepas på många många år!

14 dagar kvar...


I år fyller jag 27, spännade, nää inte direkt men jag har ingen nojja heller... jag är nöjd med mitt liv! men att jag ska sitta här inte änns 27 år fyllda med stödstrumpor på fötterna känns lite så där... men det hjälper, lite iaf! synd att man inte kan ha sånna vantar oxå... skulle faktiskt behöva det!

Lilla sessan är super förkyld, det var längesedan hon var så här snorig, och hon hostar och ser allmänt slut ut... men hon har iaf sluppit feber hittils, som tur är!

idag har vi varit på apoteket och storhandlat, inte visste jag att man kunde bränna nästan 800kr på apoteket... helt galet! men måste man så måste man... nässpray, hostmedicin, hudkräm (som både jag, Leah och bebisen kan ha) en nässug (vi har tappat bort Leahs...) repair till barn (Leah har sår under näsan) inte direkt överdirvet mycket men allt kostar ju massa!
sen åkte vi till växtriket och jag köpte med mig våren... är så trött på vintern så jag köpte 2 fina krokusar att ha i köket, och det blev så fint så! köpte även en fin blomma till fotografen som har förevigat min stora mage... jäte fina kort blev det! så på tisdag ska jag inhandla ramar och sätta upp dem (i sovrummet...)

nu är Lars iväg och spelar innebandy och Leah kollar på nicke, jag är super trött och önskar nästan att klockan var mer så man kunde gå och sova... tror min sömnbrist börjar ta ut sin rätt!


nattliga äventyr!


min stackars lilla prinsessa! alltid ska det vara något... i natt vaknade vi vid 2 tiden av att Leah fick ett falskkrupp anfall, stackarn får ju panik av att inte kunna andas och blir ju ledsen och då blir det bara värre... vi testade att fylla badkaret med varmvatten snabbt men det gav inget alls så på med overall och mössa och ut i snön... i all hast glömde jag att sätta på mig min egna jacka så där stog man klockan 2 på natten i endast en tröja och inte känner man att man fryser heller, det är konstigt sånt där... det hjälpte ganska mycket och hostan försvann men hon väste massa och man hörde hur ansträngt hon andades, så vi ringde sjukvårdsrådgivningen för att se om vi kunde göra något mer men hon sa bara att vi skulle åka in så hon skulle få medecin... sagt och gjort, in till akuten, vi hade jätte tur och det var inte en enda kotte där så på ca 1 timme hade vi fått träffa både läkare och fått kortison upplöst i vatten som Leah svalde utan protester och adrenalin att andas i en sån där inhalator... här tyckte Leah att det räckte och ville inte alls sammarbeta så efter många tårar och många försök fick hon ha den utanför munnen och andas, inte optimalt kanske men det hjälpte ju iaf... sen fick vi åka hem igen, vi fick även med oss en extra dos med kortison om det skulle återkomma i natt och molipect utskrivet. så idag går inte livet i många knop här i hållsta... vi kom inte i säng igen förrns klockan 5 i morse och Leah vaknade 9 så sovit har vi ju gjort men det känns att man var uppe och sprang mitt i natten... jag tog en tupplur och har duschat men känner mig endå som en zombie... Leah och Lars ligger och sover nu, det kommer säkert bli sent för fröken i kväll men hon är så skruttig och då får hon sova så länge hon behöver!
snön vräker ner och det ska den visst fortsätta göra ett bra tag till.. usch nu är man bra trött på den här vintern!
Vi ska ju få en vårbebis...men det här kallar inte jag vår!
Nu väntar jag på att mina älsklingar ska vakna så ska vi göra tacos att mumsa på, se blir det en lugn kväll med mys och många kramar!

fredagsmys...


vi kom iväg till affären, fast vi höll oss hemma tills Lars var i stan så vi kunde åka alla tillsammans, Leah är så rolig för hon älskar verkligen att gå i affärer, mat eller kläder spelar inte så stor roll... hon vill gärna hjälpa till och hämta eller bära, då är hon hur snäll som helst.
Idag inhandlade vi blöjor, lite ersättning och ammningsinlägg (huu det sista har jag inte saknat...) men verkligheten smyger sig på! Leah tyckte det var roligt, och sa att ------- kan ju inte vara nakenfis mamma, han måste kissa i blöjan ju! hon är klok hon!
mindre kul är att min näsa kliar, och jag snorar och känner mig täppt i hela bihållorna... en dunderförkylning skulle ju verkligen kännas som pricken över i:t just nu... suck!
nu ska jag bädda ner mig och hoppas jag får sov lite mer än jag fick i natt!


trött, trött, tröttast!


Leah är lite snorig men tillräckligt för att hon ska ha svårt att andas med näsan när hon sover, så hon har nästan legat på mig hela natten och bökat... sen gick jag upp stax efter 6 i morse och grejjade här hemma, tog disken, och eftersom det har kommit massa snö gick ja ut och skottade en gång till huset och fick även ta en sväng på balkongen och även sopa taket eftersom sotaren skulle komma. men jag blev iaf imponerad, han skulle komma mellan 7 och 9 oc 7:20 var han här...oftast får man ju väntar tills 8:59... men men jag är ju inte van att gå upp i otan så nu är jag så trött att ögonen nästan går igen av sig själv... hoppas Leah vill sova lite middag snart, hon brukar ju inte vakna vid 7 hon heller...
vi får se om jag orkar sopa av all snö från bilen och åka och handla...vi får se...


onsdag...


Leah och jag drog med oss mormor till tuna park i går, köpte lite kläder till fröken och mormor letade efter ett par byxor, men efter inte så jätte lång stund fick jag kasta in handuken och vi satte oss på kondiset oc fikade det var ju trotts allt semeldagen... men Leah ville inte ha semla, hon ville ha tårta, helst den stora rosa... det fick bli en prinsessbakelse, mormor tog en semla och jag som var helt vit om händerna pga all vätska tog en räksmörgås, jag kände att socker inte skulle hjälpa så mycket...
vi hamnde så klart inne på br efter fikan och Leah fick 2 fina Hello kitty pussel av mormor, nu har vi visst klivit upp på 4 års nivån, det enda som är synd är att de är gjorda av papper, och även om Leah är ganska föriktig av sig så är de ju så lätta att ha sönder, men hon älskar ju att pussla så vad gör man inte!?! det måste ju va lite av en utmaning oxå!
jag smet in hos frisören och bokade en sen klipptid til Lars och sen åkte vi hem till mormor och pusslade och mormor var snäll och bjöd på mat.
strax innan kl. 18 åkte vi tillbaka till tuna, och självklart somnade Leah i bilen, inte så konstigt men hon vaknade aldrig, utan sov i vagnen när Lars klippte sig och hela vägen hem, och vidare i ca 3 timmar... sen vaknade hon och då var hon ju pigg... suck! strax efter nio gick vi upp och la oss, jag och Leah men jag tror klockan närmade sig halv elva innan hon somnade om... jag var helt slut, och inte nog med det, hon bestämde sig för att vakna en timme tidigare än vanligt (visst klockan är 8) men jag som sover så dåligt om nätterna behöver varje minuts sömn jag kan få...
så idag är jag en zombie och pricken över i:et är väl att det snöar, och visst ska fortsätta så hela dagen... inte en underbar dag helt enkelt!

ändrad planering...


texten "nu går det magsjuka och streptokocker, tänk på 48h regeln och håll sjuka barn hemma!" räcker för att jag ska få panik så vi bestämde att Leah får vara hemma tills det har lugnat sig. Dagis tyckte det var jätte bra då infektionerna nu har kulminerat och massa barn blir hemskickade dagligen, det blir tydligen svinkoppor på barnen men vi vuxna får halsfluss och magsjuka vet ju alla hur det fungerar... jag kände bara att varken jag, Leah eller Lars har någon större lust att genomlida något sånt just nu och jag är ju hemma så då är inte valet så svårt...
så nu ska vi se om vi kan hitta på något skoj som vi kan fördriva tiden med, jag och min Lutt!

I väntan på...

Jag har beställt 2 st dörrskyltar, jag har letat efter några som passar sedan vi flyttade in,
och nu hittade jag dem! så nu längtar jag tills jag får hem mitt paket!

 

Är de inte fina!?! kommer passa perfekt! jag hittade dem här:

http://www.stilero.se/


ett steg närmare våren!

ni som har varit hemma hos oss vet att våran veranda vet att när det är kallt fungerar den även som ett kylskåp, men idag när solen skiner har jag öppnat dörren till köket för det är hur varmt som helst där ute och det var kallare i köket... det droppar precis överallt och hoppet väcks och helt plötsligt känns inte våren mil bort...
Lars jobbar med att sätta upp nya taksteg till sotaren och jag har skottat snö uppe på balkongen, inte så lätt kan jag meddela, vi har inte varit där upp på hela vintern så det är några kilo snö där uppe, efter en fjärdel fick jag ge upp, men nu känns det iaf som att man har gjort någon nytta idag... nu har jag satt mig ner så vi får väl se hur det går när jag ska upp igen, det är oftast då som det låser sig helt, men jag har ju kryckorna...

Nu åkte Leah och Lars till coop för att köpa någon grej som behövdes till stegen, hej då mammalutt ropar Leah, hon har förklarat att vi är ingen familj, vi är luttisar... min lilla tokstolla!


ibland glömmer man...


ja ibland glömmer man bort varför man valt att leva med den partner man har... som nu när jag är gravid, mitt humör är inte det bästa (ganska långt ifrån) och ju närmre D dagen vi kommer ju sämre blir det... jag försöker verkligen tänka på det, men tyvärr tar min energi slut av att försöka vara en nogurlunda bra mamma och ha ont mer eller mindre hela tiden... nu är det ingen tröst eller ursäkt till min underbara sambo men ibland tar allas tålamod slut...
idag har jag en riktig s---t dag, jag mår illa, foglossning (som varje dag iof) och massa förvärkar, Lars skulle iväg på en födelsedagsfest som jag vet att han verkligen har sett fram emot, så jag har inte velat klaga heller, men han valde att stanna hemma så att jag skulle slippa bråttas med en lite vilding själv. det är de här små detaljerna som jag älskar hos honom, jag vet att han verkligen vill åka, men han gör det inte och han klagar inte heller... jag däremot får ont i magen och känner mig jätte dum för att han stannar hemma...

Förlåt för mitt hemska humör och tack för att du står ut! Jag älskar dig mest av allt!






nedräkning...


man kan ju bli galen för mindre!
jag förstår inte hur jag orkade gå hemma så här fast ännu längre förra gången! jag håller på och blir helt prillig! varja dag bestämmer jag mig för massa saker jag ska göra men det slutar oftast med att jag inte har fått något gjort alls! helt värdelöst!
hela min kropp klia och det kryper i hela mig, mest i armar och ben, jag är så trött att ögonen bara åker ihop och foglossningen ska vi inte tala om! suck suck suck! förstår om mitt tjat är tråkigt men jag måste få ut det på något sätt!


...


Förvärkar (onda) och en 2 åring hemma är inte den bästa kombon...


jag hade...


RÄTT!!! våran lilla rumpnisse har rumlat runt och ligger numer med huvudet nere i bäckenet, inte fixerad utan rörlig men ett rätt åtminstånde! så nu kan jag pusta ut och förbereda mig på några timmars smärta istället för flera veckor av krångel! jag fick strikta ordinationer att lägga mig ner om vattnet skulle gå, så att inte navelsträngen kan smita ut först, hon sa att om vattnet går utan värkar var det mindre brottom men ändå viktigt... jag som är helt främmande för vattenavgång eftersom det aldrig gick med Leah. men men det ska nog inte vara några problem. så nu ska jag tillbaka om 2 veckor och då få en tid för ställningstagnade om ev igångsättning, så att jag slipper gå övertiden. ganska skönt att veta att man slipper de där 2 "bonus" veckorna...


en olycka händer så lätt!

min stackar sessa ramlade ner från trappen idag... usch man blir så rädd när sånt händer, hon var på väg ner och hade 3-4 steg kvar och jag går alltid före så att jag ska hinna ta henne om hon ramlar, men jag hade precis kommit ner och skulle vända på mig när hon tappade fästet och ramlade. nu verkar det ha gått bra men lite extra uppmärksam är man om ho skulle ha slagit i huvudet.

nu ska jag och Leah gå och laga lite mat, korvstorganoff och ris står på menyn idag... smarrigt som Leah brukar säga!

Det börjar närma sig...


Jag tror att det finns en chans att lilla rumpnissen ha vänt på sig, igår kväll kändes det annorlunda och idag tycker jag det käns på ett annat sätt i magen så håll tummarna för att han har vänt på sig!
Jag får fortsätta vara en riktig slöis, för så fort jag rör på mig får jag hugg i magen, ska ta upp det i morgon med barnmorskan så får vi se vad det skulle kunna vara, känns inte som de vanliga ligamentsstäckningarna man kan få heller...

idag gick det faktiskt riktigt bra att lämna lutten på dagis, grannen (Leahs dagisfröken bor granne med oss) lurade med henne direkt när vi kom så hon hann inte bli arg på mig för att jag skulle gå, så skönt!

Nu ska jag försöka få i mig en smörgås och lite te.


förvärkar är det bästa jag vet...eller?


oj oj oj... nu har jag lämnat över köket till min (i detta fall) sämre hälft... jag har haft riktigt onda förvärkar i natt och i dag hugger det i magen så jag försöker ta det så lugnt jag bara kan, och sammandragningarna/förvärkarna blir intensivare så fort jag rör på mig så här sitter jag och Lars ska laga maten... Lars är så duktig så, men just matlagning är inte hans starka sida i livet... kan mycket väl bero på att han aldrig har behövt göra det och kräsen som man är så gör man det hellre själv  när man vet resultatet av hans försök... men men idag får han ta över spisen, fläskfile, potatiskrocketter och beasås med sallad, borde väl inte vara så svårt... jag gjorde det ju lätt för honom och valde tillbehör som inte kräver så mycket "matlagning"! visst köttet kan bli torrt och trist men jag håller tummarna! plus att jag har tinat räkor som vi ska mumsa på i kväll, Leah älskar räkor, hon är en liten tokig unge hon, men räkor med avokadoröra säger man ju inte nej till, blir lite kladdigt men vad gör det!?!
vi har förvarnat farmor och farfar om att vi ev behöver barnvakt... fick precis så här bara någon dag innan Leah kom, så lite berädd får man nog vara och huggen jag får gör riktigt ont så det är mest dem som oroar mig, jag håller mig extra uppmärksam på alla rörelser i magen, eftersom han liger fel så finns det ju en risk att han trasslar till navelsträngen i sina vändningsförsök, det var precis det jag gjorde dagen innan jag föddes, 5 veckor tidigt... ibland skulle man önska att man hade en barnmorska med jour som kunde komma och lugna en när man blir lite för stissig!
jag antar att vi kommer titta på melodifestivalen i kväll... ingen favorit kanske men det är inte det lättaste att hitta barnvänliga program på kvällarna och Lutten är en riktig nattuggla!

ännu en insnöad dag...


jag misstänker att våran lilla rumpnisse har börjat fixera sig... inte så bra kanske! det är ju bara en kännsla, men när jag får sammandragningar trycker det på neråt och "sticker" eller hur man nu ska förklara det, och jag känner igen det från när Leah var fixerad och förvärkarna kom. men men det är väl kanske dumt att spekulera i sånt man ändå inte kan påverka... på tisdag är det dags för ett UL för att se hur det ligger till och antagligen får jag en tid till förlossningen nästa vecka med för ett vändningsförsök... det känns så konstigt, för man har ju en föreställning om hur allt ska gå till, speciellt när man har gjort det förrut... men nu har jag mentalt ställt in mig på att det kommer bli ett kejsarsnitt men det är ju inget som är säkert i dagsläget... men eftersom jag är så otroligt rädd för allt som har med sjukhus och nålar att göra så måste jag förbereda mig på att det kan bli så och försöka få det att bli en helt naturlig och lätt väg... det är svårt att förklara hur det känns men nu känns det som att jag bara går och väntar å att få dommen... men tänk det kanske fungerar att vända honom... då måste jag ställa om mig igen... det är inte lätt det här med att vänta barn...

i morgon ska Leah äntligen få leka med sina kompisar igen, men det kommer nog bli mindre skoj att lämna henne... men men hon har ju kul när hon väl har kommit in i det!
jag har inte bestämt alls vad jag ska hitta på när hon är där... tror jag ska grejja lite här hemma, spara på krafterna så kanske jag kan åka lite pulka med Leah när hon kommer hem.
när man är halvt handikappad så känner man sig riktigt lat och oeffektiv, och mer än en gång om dagen undrar jag vad jag håller på med, men nu är det snart över och även om jag vet att det tar en stund att komma tillbaka så ser jag ett slut, jag räknar med att vara lite mer rörlig när våren äntligen kommer... jag längtar tills vi kan gå ut med vagnen i skogen och njuta av naturen...Leah längtar tills blåbären är här.. och till hon ska få påskägg... hon såg ett ägg i skafferiet och var snabb och ringde mormor och förklarade att hon ville ha ett ägg, men inte med en kyckling utan med godis! haha hon är för söt våran lilla knasfia!

jag vill men kan inte...

precis som vanligt när jag inte har möjlighet eller kan så har jag miljoner ideer i huvudet som vill ut, jag vill bygga ut huset, måla och tapetsera om nästan överallt, kakla i köket, bygga en lekstuga, bygga en altan... ja så gott som allt vill jag fixa... men visst är det så att för att något ska bli verklighet så behövs pengar, tid och ork... just nu saknar jag allt utom tid... jag har iaf hittat kakel till köket...så där ska jag bara diskutera med min andra hälft... vi ska måla om vardagsrummet, jag skulle börja i morgon om min kropp bara orkade... sen har vi de där lite större projekten... vi vill ju båda göra det men det är mycket som ska till för att det ska gå att göras nu... men men allt måste ju inte hända på en och samma dag!?!

just nu har jag galet mycket sammandragningar och de är inte så sköna kan jag meddela...tur att våran prins kommer snart!