ååååhhh!

nu är jag fast i dimman för en stund igen... har precis kollat på DH, OTH och GG... nörderi på hög nivå...
efter varje slut beslutar jag mig för att det är just den serien som är den bästa... och samma sak varje gång, tragiskt!

Nu sitter jag och vänta på att mannen i mitt liv ska komma hem, borde komma när som helst faktist!

Är så otroligt sugen på apelsiner nu igen.. får mina ryck... men jag vill ha Jaffa apelsiner (inte drickan...) men de finns bara vid jul... men det är de som är godast, det finns inget som är en så stor besvikelse som när man är sugen på något och sen när man väl får det så är det en halvtaskig version av det...

Att klaga och vara bitter verkar ju vara det ända jag får ur mig ikväll så dags att lägga ner nu...

g´natt

då kör vi igen då...

Nu är det snart bara en månad kvar... vet inte riktigt hur jag känner inför det... men jag vet iallafall att det finns ett helt liv utanför mammavärlden, misstolka mig inte, jag älskar att vara mamma, har nog aldrig gjort något bättre! men jag kan ärligt säga att jag kan sakna att prata strunt och inte blöjor... sen finns ju kruxet med att umgås med de "eviga" singlarna...det kan vara svårt för mig att veta vad jag ska tillföra... jag menar i deras ögon är nog inte mitt liv allt för spännade... vi har väl helt enkelt olika inriktningar just nu! sen kan jag komma på mig själv med att allt för ofta sitta flinandes framför datorn/tvn gloendes på någon sliskig såpa som gossip girl eller one three hill, ja och när jag ändå bekänner färg kan jag ju lätt erkänna att jag även ser på 90210 och greys... desperate housewifes..ja säkert nån mer jag har förträngt i denna stund... hur kan man så enkelt glömma vardagens mörka ljus och för 45 minuter drömma sig bort och kanske till och med önska att man var en av de där..rika, vackra och odödliga... så som slutsatts kan jag genom att tolka mig själv, dra att jag helt enkelt behöver mer vuxna i mitt liv just nu!

På fredag är det ett helt år sedan min skatt kom till oss..ett helt år! kan knappt fatta det, ett år är ofta en ganske meningslös tid.. men det är jag nog inte den första att skriva under på att med barn är det INTE så alls! man struntar i om solen inte skiner varje dag på sommaren, det gör ju inget...barn ska ju inte va super mycket i solen...snön får gärna lysa med sin frånvaro...iaf om man ska dra en barnvagn upp för en backe... men sen är den mer än välkommen så att nya pulkan får visa vad den går för! ja till och med hösten blir vacker på ett helt nytt sätt, massa fina löv att leka med... ja, det är iaf så jag hoppas att det ska bli... för just nu är det mest spännade att se hur en sten smakar... vilket ibland skrämmer skiten ur mig...tänk om den glider ner och fastnar i halsen! typisk småbarnsförälldrar...

jag tänkte iaf ge bloggandet en ny chans, tror det kan vara skönt att skriva ur mig lite då och då... kan inte lova att det kommer nya inlägg dagligen, men jag ska försöka...vi får väl se om nån vill läsa det jag skriver!

nu ska jag kolla klart på DH sen har jag bunkrat upp med OTH och GG...ibland är det bra när darlingen jobbar kväll