Beklagan!




det gjorde lite ont i hjärtat när jag efter en alldeless för lång arbetsdag åkte hem med mitt hjärtegryn och såg alla familjer som var glada och påväg ut för att kolla på brasan... jag vill ju vara en av dem...inte sitta här helt ensam... det är tur att man har snälla arbetskamrater som bjuder över en... tyvärr så var jag helt slut efter den här dagens stress... men det är ju tanken som räknas!

ikväll ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på The notebook på 2an...hur ofta häder det att man tittar på svt nuförtiden, men när de visar en så mysig film kan man ju inte motstå...och det är nog inte helt omöjligt att jag kommer gråta en tår eller två... men det är så skönt att få ut allt..

Jag saknar min älskling så mycket...känns som att vi aldrig ses, och ska han jobba så här hela nästa vecka också så kommer vi inte ses förrens nästa lördag efter den här söndagen...weiii kul...

nää nu ska jag sluta beklaga mig och återgå till mitt tråk...



Äntligen!

Äntligen lite bra nyheter! blev så glad att få höra att det börjar ljusna...klumpen i magen blev iaf lite mindre och nu håller jag alla tummar jag kan för att det ska fortsätta i den här riktningen!

jag är så galet trött...undrar om det kan va alla pollen som gör det...annars vet jag inte vad det är som spökar...skulle lätt kunna sova bort flera dagar känns det som... men som sagt... det är ju tur att man har en lång helg att se fram emot!
och speciellt nu eftersom Lars ska jobba till 00 på kvällarna... blir inget umgänge där... men men vad gör man inte... vi får iaf vara glada att vi har varsitt jobb att gå till!

men nu slipper jag iaf tänka på valborg...eftersom Lars kommer jobba så blir det en hemmakväll för mig och Lutt, vi får väl tända ett ljus eller nått...haha

nu gott folk ska Weronika sova...natt natt

summertime...



vilken underbar helg det har varit! sol sol och sol...kan det bli bättre?!?!
vi har spenderat hela helgen ute i trädgården, krattning och diverse andra aktiviteter, grillning och mysiga fikor med massa goda vänner... mer av sånt tack!
jag har lyckats få en solbränna som gör att folk frågar om jag har varit utomlands...haha Leah har fått massa färg hon med trots solkrämer...



det enda som bråkar nu är alla dumma pollen som förstör mina ögon... får nog bli ett besök på apoteket i morgon iaf...

på torsdag är det valborg... mysig att få stå vid brasan och kanske grilla lite... vi har inget bokat ännu men det löser sig alltid, skönt med en kortvecka iaf!

nu ska jag kolla klart på cityakuten sen blir det bums i säng för mig...vi verkar vara familjen trött i dag...Leah somnade redan klockan 18 och Lars ligger och snarkar i soffan brevid...


...

DET ÄR TRÅKIGT ATT ALLTID SITTA ENSAM!

brrr...så kallt!

ibland känns livet upp och ner... vissa dagar mer än andra... men visst löser det sig alltid!?!

idag hade jag möjligheten att sluta tidigare, vilket var super skönt så jag åkte till mamma och drack lite kaffe och sen hämtade vi busfian och åkte och storhandlade, Leah var jätte duktig och blev lite kinkig lagom till kassan så jag var nöjd.

nu sitter jag i soffan och har precis öppnat posten och hittat ett superfint inbjudningskort till Lars kusins bröllop i sommar, nu visste vi redan att det var på väg men det är ändå roligt att få och speciellt som de har lagt ner lite jobb med att fixa dem...ska bli roligt att åka ner och träffa alla...det blir ju inte så ofta när de bor så långt borta...

solen lyser med sin frånvaro och idag har det till och med haglat...usch! kallt kallt kallt....men jag har hört att det blir varmare nästa vecka...jag håller minna tummar hårt för det!

imorgon är det bvc besök för stora tjejen har ju hunnit bli 1,5 år....oj va tiden springer iväg! jag har tagit ut en kompdag så jag och lutten har en heldag tillsammans...myspys!

ingen stress, bara mys!

helgen har varit lugn och skön... inget stressande och inga måsten...sånt gillar jag!
vi har besökt leklandet och fikat med goda vänner.
Leah fick ett par jätte fina skor av sin vän som vi är mycket tacksamma för, men det till trotts så måste jag åka och köpa nya skor till henne snarast... de skorna hon fick va lite stora så de får vänta ett tag...

i morgon ska vi köpa en gungställning sen är det lite spikande och målande kvar och vi har våran alldeless egna lekpark i trädgården...så lyxigt så!

jag ser fram emot en vecka utan strul och stress på jobbet, förhoppningsvis ska allt vara som det bör den här veckan...hoppas bara att de inte har vant sig vid att jag kan fixa allt själv... min magkatarr är inte så rolig just nu....

på fredag smiter jag iväg till ullared och ingen är gladar än lars att han slipper den resan...haha... men jag ska försöka sätta mig och skriva den där lilla listan med måste-ha-saker...hmmm inte min starka sida att planera in i minsta detalj...jag är nog en mer tar det som det kommer tjej...ja ja det ska nog gå bra det med, bara Tezze kan hålla sig från att föda ut sin lilla tjej i förtid...lite orolig är man ju...

veckoslut...

efter en knasig vecka med vab och jobb om vartannat känns det skönt att det är helg igen!
nu måste vi bara komma på något skojigt för Leah att göra i morgon, stackarn är ju helt galet rastlös efter ännu en vecka hemma från dagis... skulle va skoj att gå till badhuset men badning är ju inte den bästa aktiviteten när man har öroninflamation... får sen om leklandet har öppet (har hört att de ska stänga?!?) hoppas det för där kan hon ju spriga av sig en hel del energi... annars vet jag inte vad man ska hitta på...

annars har vi inte planetat någt alls den här helgen...så skönt så... skulle va skoj att gå ut och dricka en öl eller två men utan pengar eller sällskap lockar inte det heller...ja ja vi får väl se helt enkelt!

omåomåomåom igen....

då var det dags igen då... känns som man inte gör annat än vabbar och tempar nuförtiden... en snorig och febrig liten tjej är inte en alltid så glad tjej... nu fick vi en ny pencelinkur eftersom Leah har öroninflamation igen och den här gången har det gått hål på trumhinnan... stackars lilla Lutten!

Apotekstjejen tyckte att jag var knasig som ille ha tabletter istället för den flytande pencelinet till Leah, men jag försökte förklara att den flytande dosen hamnar mer på mig än i henne så då gav hon sig och vi fick tabletterna i stället och nu ikväll har vi faktiskt lyckats lura i henne hela tabletten utan större ansträngningar (fast alla sockerfreaks skulle nog dööö om de visst hur vi gör..haha) men tabletten kom ner utan problem så då var uppdraget slutfört!

Igår var jag en sväng på Ikea och inhandlade en säng till fröken, det kommer bli så fin i hennes rim när hon är redo att ge upp spjälisen, vi hade tänkt vänta längre men nu började hon gå in i sitt rum och lägga sig på sin myskudde och sova så då tyckte vi att det kunde vara en bra ideé att den fanns där ifallatt... men hon får själv välja när hon är redo att byta, den stora sängen är ju lite läskig och där kan man ju inte sova... men det kommer när det kommer...

vilket underbart väder det har varit i helgen, helt perfekt! i söndags drog jag ut min bakfulla gubbe så hade vi en hel dag i trädgården med rensning och vårstädning... vi blev väl halvklara ungefär... så nu hoppas vi på solsken till helgen också!


Nu är det bara en timme kvar till en två timmar lååång DH kväll...härligt! hoppas jag inte somnar bara!

avbrott...

efter ett tags avbrott från den morderna världens teknik är jag tillbaka...
våran dator strejkade friskt när sladden gick sönder och batteriet var urladdat...så 1-1,5 vecka utan dator fick det bli...helt ok faktiskt, efter första dagen tänkte jag inte på det alls faktiskt!

men nu är det dags för en uppdatering iaf...

jag har ridit islandshäst, haft en träningsvärk där jag inte visst att jag hade några muskler... ätit afterwork pizza med tillhörande öl, hjälp till med en stockholmsflytt och därimellan myst med min underbara dotter!

våren är här, solen skiner och krokusarna blommar...kan det bli bättre!?!

tyvärr har det hänt lite tråkigheter oxå... det känns tungt i hjärtat men jag hoppas snart att det kan bli lite goda nyheter där med... jag tänker på er hela tiden!

idag har vi fått hjälp med att såga ner våra träd vi inte ville ha kvar....helt underbart! men leah reagerade mer än vad jag hade räknat med...hon blev jätte ledsen och gick och frågade var träden var...efter ett tag förstod hon att de var borta och där blev den en härlig upprepning av "tjäden...botta" i nån timme...
sen blev det bullbak och pottträning, en helt vanlig måndag med vissa undantag...

nu har jag köpt en hoppelefant till leah...så jag hoppas på succé när den väl kommer hem...

nu ska jag fortsätta skriva inköpslistan till ullaredstrippen som det snart är dags för....ska bli så skoj!

(linda....eftersom det var så längesedan du utmanade mig så gills det inte längre va!?! ;)