kallt som f------n!

det är jobbigt när man kommer hem från jobbet och känner att man verkligen skulle behöva dra på sig städarhandskarna och sätta igårn men kraften finns inte där, jag blir knäpp av att känna att jag inte orkar göra sånt som man bara måste fixa... jag vi storstäda köket, tömma kylen och skura ur alla skåp och låder, men jag orkar inte... nu ska vi ha kalas i helgen och då är jag ju verkligen tvungen att fixa till allt... skulle behöva köra en hel helg ute i trädgården oxå, klippa gräsmattan, häcken och buskar och träd...ställa in möbler och gräva ur landen som inte ska vara kvar längre... så mycket som måste fixas, men på så lite tid! men framför allt utan minsta gnista av kraft att sätta igång...Nu har jag iaf lyckats inhandla alla presenter till Lutt och det känns i som en viktig punkt är avklarad då!
ibland önska jag verkligen att jag hade en städerska som kom hit och trollade bort allt skit! men men så lyxigt ska man väl inte ha det!

Idag börjar Grey´s...lovely! hoppas mina ögon orkar vara upp så länge!

trubbel...

jag är så trött att ögonen kanppt håler sig öppna, men Lars nattar Leah och jag vill inte knarra upp i trappen och störa om hon inte sover ordentligt...så jag är "fast" här tills han kommer ner... stackars mig ;)

kort och gott!

ibland får man tunghäfta (ja det händer även mig) jag har ju massa som händer precis hela tiden i mitt liv, men allt vill man ju inte skriva om... tror inte alla vill läsa om mina gravidkrämpor eller allt gulligull, och vardags problem eller nöjen är väl kanske inte heller så skoj för andra...
kort sagt jag vet inte vad jag ska skriva... det är så mycket enklare att vara kreativ när man mår dåligt eller allt inte är så bra... konstigt men kanske helt enkelt ett bra sätt att bearbeta tråkigheter i livet...
nu är allt helt toppen, jag mår bra, Leah mår bra och Lars mår bra...även min familj mår bra och då  finns det inte så mycket att klaga över...

har förresten börjat längta till jul... knasigt tidigt men finns det något mysigare än tända ljus, glögg och snöknarr under skorna??? jag längtar iaf!

idag är det precis en vecka kvar till ultraljudet...så mysigt så!

tomtebesök???


Leah frågade mig tidigare i veckan om tomten skulle komma på lördag!?! jag har sagt till henne att bäbisen kommer efter att tomten har varit här, så hon tror ju att det är snart, sötfisen!
men nu tror jag allt att han har kommit iaf... jag har äntligen efter många års väntande köpt en systemkamera, absolut ingen värsting men en som är bra för mig som har glömt allt om inställningar och liknande, så min förhoppning nu är att det sakta ska komma tillbaka så jag kan ta riktigt fina kort på mina barn och annat skoj, och självklart på andras fina barn oxå!
Så nu kan jag knappt vänta på att det ska bli morgon så jag kan ta med leah ut och fota henne, det blir ju så bra!

Plutten sparkar och jag undrar om han går på disco på kvällarna för då är det steppdans eller nått i magen (ja jag tror att det är en han!)
Igår när jag lagt mig hade Lars handen på magen och precis då kom en riktigt hård spark rakt på hans hand så han kände den utan att jag sa något...helt otroligt! Så nu längtar man ju ännu mer till ultraljudet så vi får se våran andra pärla! ska även bli skoj att sen när han ska komma ut till oss...

Imorgon ska vi fira fröken Melissa som har hunnit fylla hela 2 år, men eftersom vi var sjuka så ville vi ju inte gå på hennes kalas, men nu så ska vi äntligen få säga grattis...sen gillar ju våra tjejer oftast att leka med varandra, men jag har en känsla av att det kommer gå bra imorgon, bara Leah kan förstå att paketen inte är till henne...hmmm!

Nä nu ska jag väcka Lars som ligger och snarkar i soffan brevid mig, och sen ska jag drömma att någon trollar hit en påse men nått mumsigt till mig...


tips till svårsövd fröken?

idag var jag hos barnmorska på en snabbtitt, lämnade kissprov så får vi se vad det visar...troligtvis precis som vanligt...skyhöt med protin och massa bakterier...men iomed alla sammandragningar får det nog bli en pencelinkur igen, hoppas jag slipper må dåligt den här gången bara.
annars rullar det på som vanligt, Leah får vara hemma i morgon med, hon är mycket bättre mne fortfarande inte riktigt sig själv så vi hoppas det ka få bli dagis på fredag igen iaf!

Leah totalstrejkar med nattningen just nu...sen i lördags är sova det värsta hon vet och mycket skrik och bråk blir det, tyvärr man inte så kaxig efter en-två timmars nattning och "ger upp" även fast man vet att det bara ger motsatt effekt dagen efter igen... men är man inte stålmannen så är man inte... nu sover hon sött i soffan iaf och snart ska vi kasta ner henne i hennes säng... jag hoppas det är en övergående fas som det mesta men är inte helt säker...hon är envis våran lilla tjej!

nää nu är det dags för mig och bönan att sova (eller iaf för mig...bönan vaknar ju såfort jag lägger mig ner...precis som sin storasyster gjorde...)

natt natt

en helt vanlig tisdag...

då drar vi igång cirkusen igen då...

Idag är jag hemma med min lilla tjej som snorar och har sin "krupp"hosta... det låter precis som när hon fick falskkrupp men det startar inte riktigt som tur är... så idag föll lotten på mig att vara hemma...så får Lars ta morgondagen!

Nu har jag äntligen fått rumpar ur... och ringt till barnmorskan och fick en tid i morgon så håll tummarna för mig att det bara är ännu en urinvärksinfektion... annars kan det bli trist...

Har försökt få Leah att vila lite, men det är inte intressant, förstår inte ur man kan va så pigg fast man är sjuk... nu har vi iaf ätit en andra frukost, eftersom vi gick upp alldeless för tidigt knorrade både min och lutts mage efter fyllning!men då kan vi ta en sen lunch, så det gör ju inget!

hoppas vädret spricker upp så man kan gå ut en sväng iaf...

♥Märta♥

Hoppas du har det bättre där du är nu...
hoppas du slipper ha ont och kan få springa fritt i gräset...

Vi kommer sakna dig, Leos bästa kompis, Leahs lekkamrat och husse och mattes hjärta



♥Märta 2007-2009♥


...

idag behövs inte många ord...
Leah somnade äntligen strax efter 23 igår kväll...
vaknade när jag var tvungen att åka bil vid halv 1...
somnade i våran säng runt halv 2 ...sparkar mamma hela natten...
vaknar 06.40 ovh tycker det är dags att gå upp....

som sagt dagen kräver inte många ord... jag är trött....skit trött!

Leah är super snorig...vet inte om hon kan gå till dagis i morgon... men eftersom det är fotografering så får det bli en snabbis där iaf...hur som...

Nu har mormor och morfar rövat bort henne och de är i skogen och letar svampar...ska vila lite...

Lördagshandling...


Ett smakprov på dagens inköp... eller ja just de jeansen och den randiga tröjan har jag inte köpt, ska springa ner i morgo och köpa dem... fick ge upp våran tur rätt snabbt eftersom min foglossning bråkar...
men lite grejor fick vi med hem iaf!

om ca en timme ska vi tillbaka ner på stan och äta mat på Papas Tapas...mmmm längtar! sen dumpar jag och Mary gubbarna och åker hem till oss och myser med lite snacks och film...de får allt behålla sin fylla för sig själva haha!


Min lilla Lutt!

idag kom vi ner på 30 minuters nattning, helt underbart!

idag har jag faktiskt varit och handlat, jag är en sån människa som absolut inte vill gå utanför dörren när jag är hemma sjuk från jobbet... har alltid varit sån, för tänk om någon ser mig och tror att jag inte är sjuk utan bara låtsas...usch känner mig alltid så skylldig... men men...kylskåpet fyller ju inte sig själv så jag var tvungen...men att handla sjuk är väl inget jag rekomnederar..vet knappt vad jag kom hem med alls... helt otäckt var det allt luktade konstigt (kan va att allt smakar och luktar var...) och kallsvettig blev jag men lite grejjer kom med hem iaf som tur var!

Men imorgon ska jag gå till jobbet, tror inte det kommer bli så roligt men jag klarar inte av att ligga hemma längre.

idag har min lilla snutt varit hur mysig som helst, pussats och kramats massa och boffat magen och pratat med bäbisen, min lilla sessa, hon är så fin! när jag hämtade henne från dagis frågade hon om hon hade grattis idag...hon längtar verkligen till sin födelsedag.. ska bli så roligt att se henne helt extas.. just nu har hon iaf bestämt att Ludde ska komma på hennes kalas..haha hon fick en liten förälskelse när vi var i turkiet och stackars Ludde fick inte gå en centimeter ifrån henne, många kort blev det och nu kan hon snällt vänta till hon är 14 då ska korten fram så ska hon få skämmas...haha jag är en ond mamma (bör kanske tilläggas att Ludde är 9 år nu...hihi)

nu ska jag titta på idol och försöka hålla mig vaken tills min darl kommer hem.




framsteg...

i dag tog nattningen ganska exakt 1 timme, ganska bra med tanke på att det fortfarande är lite läskigt att somna i den stora sängen, fast hon somnade 3 ggr bara det att hon vaknade och blev ledsen när jag gick ner i trappen, men som man säger; tredje gången gillt!

Idag har jag varit hemma och varit en sjukling... helt värdelöst! men även om jag vill tro att jag ska kunna jobba i morgon så tror jag att jag behöver minst en dag till... armen värker, foglossningen värker...förkylningen gör sig påmind hela tiden och nu har jag ont i magen oxå... stackars mig!

nu ska jag läsa ut min semester bok och hoppas det kommer något sevärt på tv.

♥ Tack ♥

Jag har världens underbaraste sambo, så är det bara!
Jag mår skit och har nån konstig värk i högerarmen som vägrar ge sig så min superman har plockat och fixat och nu nattar han Lutten i stora sängen för förstagången vilket innebär lite mer jobb och tårar, men han ger inte upp utan kämpar på.

Tack Lars! jag älskar dig  



home sweet home!

jag mår ungefär som en överkörd grävlig...hur nu en sån mår... helt sjukt täppt i näsan, kli/hosta i halsen...ont när jag sväljer och huvudet känns som en medicinboll och öronen värker... och en jävla foglossning på det! tur att jag iaf inte mår illa...
Lars snorar fortfarande men Leah är iaf pigg och verkar inte allt för skruttig, hade ju verkligen inte trott att jag skulle va döförkyld när jag kom hem efter en veckas semester... ska försöka komma iväg till jobbet i morgon men just nu är jag inte så super säker på om det kommer gå... sen ringer ju en liten klocka i huvudet om att man faktist inte ska föra sin baciller vidare just i dagensläge med nassenöff sjukor och allt.... för när allt kommer omkring kan man ju faktist inte veta om det är det eller en vanlig förkylning...suck!

Vi fick ju självklart ställa in kalasfirande för fröken Melissa som har hunnit fylla hela 2 år i helgen....så tråkigt så, speciellt som Leah verkligen har velat gå på kalas och gratta sin kompis... men det får vi ta igen nästa helg förhoppningsvis!

När jag väntade Leah fick jag känna första sparken i just den här veckan, nu har jag ju känns rörelser i magen läng men ingen riktigt super spark... så gissa om man går och känner efter nu... 3 veckor kvar till min stora tjej far sin ja må ja leva dag och vi får veta vem som har flyttat in i magen... längtar!

Live from turkland...

det är riktigt skönt här i solen, Lars har lyckats få en förkylning och idag har det åskat och blixtrat en heldel...kom även några droppar regn så vi valde att ta en vilodag från solen... mamma jag och Leah gick ner till stranden och storsade runt bland alla "vackra svenska flicka", försäljare där man visst kan köpa helt äkta märkeskläder...haha
det blev 3 badhandukar och nya hårsnoddar...ja Leah fick ett armband av en gubbe oxå... gulligt men jag tycker mest att de är äkliga faktist...alla är prinsessa här och älskling där mot henne och ska ta och grejja med henne vilket inte jag gillar alls, men då säger man ifrån så försöker de inte igen.... men det får man visst inte heller för då är man otrevlig enligt släkten...så fan heller! hon är min dotter och jag gör vad jag vill i sånna situtioner!
men men vi har det super bra och har fått en härlig solBRÄNNA haha inte leah då förståss som har solfaktor 50...
nu ska jag väl fixa till mig lite så att tiden går lite snabbare och jag kan få mat i  min "lilla" grisrosa mage

Hoppas det regnar där hemma på er alla.... :D

we´r leaving on a jetplane...to meet "Bajse"...

Färdig! phuuu!
så nu smiter vi om ett tag...så skönt så!
Nu var christer här med sin nya leksak och vi får väl se om jag kan knåpa ihop något litet blogginlägg under veckan på hans lilla minidator...så söt så...vill oxå ha en...julklapp kanske ;)
men men  nu ses vi om inte annat om en vecka! ha´t så bra!
kram

snart så!

nu har jag jobbat klart, och semestern är nära!
nu ska bara allt packas...har ju fortfarande inte börjat... men men har ju nästan en hel dag på mig ;)
har börjat må illa igen... inte roligt alls...tur att man vet att det är värt det!

färdig?!?!

är det inte vid den här tiden jag borde få ordentlig resfeber och faktist oroa mig över att väskorna inte är packade!?! iaf så är jag alldeless för trött för att orka bry mig... varje dag på jobbet planerar jag att åka hem och fixa och dona... men väl hemma är jag en halvvaken zombi som knappt kan prata, idag späddes det även med en härlig foglossning som inte var rolig att få bli påmind om...
jaja jag har iaf beställt taxfree till hemresan..en hel påse full med godis!
nu ska jag bara jobba i morgon och sen  har jag hela fredagen på mig att packa, ska kasta ut Lars och Leah så att jag kan fixa i lugn och ro...plus att det finns en risk att Leah packar upp lika snabbt som jag packar ner...

Jag har ett galet sug på räkor och kräftor...helst sånna i burk...mmm skulle kunna göra mycket för att ha en burk ståendes här just nu...

nu ska jag försöka hålla mig vaken en timme till så att jag får träffa min kärlek i någon minut iaf.... sen ska jag snarka högt!