inställt!

hmm blir nog inget badhus i morgon... Lutten är dålig i magen och det känns inte så bra att bada då... vet inte om det beror på att hon åt flera clementiner igår eller om det kan vara tänder på g... hur som helst får vi nog skjuta på det! det känns trist eftersom jag vet att Leah skulle älska att få plaska lite... men nästa vecka kan vi säkert gå nån dag!

idag har vi varit hemma och bråkat... Leah klättrat i trappen och ropar mamma-kom så ska man lyfta ner henne... eftersom trappen är så knasig så kan vi ju inte ha grinden ända ner utan 2-3 trappsteg  finns att klättra på, hon har ramlat ner några gånger och vi hoppades på att hon skulle lära sig av det men så verkar inte fallet vara... sen kom hon bärandes på en kastrull och eftersom kökslådorna är sånna som åker in lätt så är det hög tid att skruva fast alla skåp och lådlås nu! ja vi borde väl ha gjort det för längssedan men man tror ju att man ska hinna med alla säkerhets fix innan det är dags.... men men!

Skulle vilja ha en bänk med lådor till vardagsrummet så man kan gömma alla leksaker, det känns så trist att ha hela rummet fyllt med grejer... får väl se om det kan bli en tripp till ikea i framtiden...

Kommentarer
Postat av: jossa

hihi...kanske inte så bra å bada då nej ;D

"Nu är det kväll och"...vad då?!

2008-10-22 @ 21:25:57
URL: http://prinsessanendastmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback